Tallers d’instruments tradicionals. 14 de maig


El dia 14 de maig els professors i professores del departament de música tradicional farem una jornada de mostra d’instruments tradicionals en la que podreu tenir una primera presa de contacte amb la gralla, el flabiol, el sac de gemecs, la tarota, el timbal i posteriorment podrem assistir al concert de presentació del projecte de cobla que hem engegat enguany.

De 10h a 12.30h hi haurà els tallers d’instrument en els que et pots apuntar a través del formulari que enllacem a continuació on podràs triar:

  • De 10h a 10.45h o 10.45h a 11.30h fer 45min de l’instrument que més t’agradi en grups de màxim 3 persones.
  • D’11.30h a 12.30h fer un viatge per a tots els instruments en els que podras escoltar-los i tocar-los de forma més breu. Els grups seran d’un màxim de 3 persones.

Si et ve de gust pots fer les dues opcions. Potser ja toques algun dels instruments tradicionals i vols aprofundir una mica més en la tècnica i repertori i després et ve de gust conèixer la resta, pots apuntar-te a tot.

El preu és gratuït.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

A les 12.30h la cobla del Centre farà un concert per a presentar el projecte que enguany hem engegat. El Xevi Orriols farà una breu xerrada sobre l’activitat de la cobla a Vilanova. Es farà a la Sala Petita del Centre i l’entrada és gratuïta també. Aquest projecte es tracta d’un conveni entre el centre i la Cobla Maricel que ens permet formar els alumnes de tradicional del conservatori, tenint la possibilitat de tocar en aquesta formació professional.

 

La graella de la mostra seria la següent: 

Gralla Timbal Sac Flabiol i tamborino
grup 1 grup 2 grup 3 grup 4
grup 2 grup 3 grup 4 grup 1
grup 3 grup4 grup 1 grup 2
grup 4 grup 1  grup 2 grup 3