Sant Jordi musical 2018


Tenim un Sant Jordi carregadet d’activitats. Aquí en van unes quantes de musicals, algunes d’elles relacionades amb el centre d’interès d’enguany titulat “La música i els contes”:

Dilluns 16 d’abril – Hora: 20:30

Dimecres i dijous 18 i 19 d’abril – Hora: 18:30

  • L’orquestra del conservatori interpreta el Peer Gynt: A la Sala Petita, l’orquestra dels alumnes de Grau Professional sota la direcció de Francesc Serra, i amb la professora Mònica Barberà com a narradora, ens oferiran l’audició del conte de Peer Gynt. Aquest relat, escrit per Henry Ibsen, on s’expliquen les aventures i desventures de l’esbojarrat Peer Gynt, s’acompanya de la música descriptiva que Eduard Grieg li va compondre.

Dilluns 23 d’abril – Hora: 17:30 h. i 18:15

  • Presentació del llibre Partitures de l’arc de Sant Martí de Joan Capafons i Júlia Olivella: Partitures de l’Arc de Sant Martí és una proposta metodològica de lectura musical concebuda per tots els públics. El llibre recull 20 cançons tradicionals catalanes, totes elles acompanyades amb la seva partitura standard i la seva partitura adaptada basada en els 7 colors de l’Arc de Sant Martí. Una proposta pràctica per compartir tant en familia com els qui volen iniciarse en el món de la lectura musical.

Dilluns 23 d’abril – Hora: 19:45 h. i 20:30