Novetats COVID-19


Benvolgudes famílies,

Us volem fer un breu recordatori de les mesures que us vam anunciar el passat 6 de febrer amb algunes petites actualitzacions:

–       Escola de músicaTotes les assignatures (instrument, col·lectives, conjunts, llenguatge musical, cant coral, optatives… ) es fan de forma presencial mantenint les mesures preses a principi de curs

–       ConservatoriTotes les assignatures es fan de forma presencial amb les mesures establertes a principi de curs excepte les següents assignatures optatives que es fan online:

-Educació de l’oïda

-Música i Cinema

-Música i noves tecnologies

-Història de la música 

-Introducció a la música moderna

Us volem recordar que sempre que un alumne es faci una PCR ens ho heu de notificar i sobretot si dona positiu per poder engegar el protocol per evitar brots.

 

Segons com evolucioni la situació anirem adaptant les mesures i potser haurem de fer algunes assignatures compaginant presencial i online, però la nostra voluntat és fer el màxim possible al centre de forma presencial.

És molt important extremar les mesures establertes a l’inici de curs. Aprofitem per fer-vos un recordatori:

–       Només es pot accedir al centre en cas de no tenir símptomes compatibles amb el Covid-19 i/o no haver estat en contacte amb un positiu els 14 dies anteriors.

–       Dins del centre és obligatori dur la mascareta. Recomanem la utilització de mascaretes homologades higièniques, quirúrgiques i de protecció (FFP2 o KN95). Només es podrà treure quan el professor corresponent ho autoritzi.

–       A l’entrar al centre és obligatori rentar-se les mans amb solució hidroalcohòlica.

–       Cal mantenir sempre la distància de seguretat d’1’5 metres.

–       Circular dins del centre sempre per la dreta.

–       L’alumnat podrà entrar al centre acompanyat d’un membre de la unitat familiar, que no podrà romandre dins del centre.

Salut i molta música!