Notícies COVID-19: Pròrroga de les mesures a l’ECMM


Les mesures que veníem aplicant s’han prolongat de nou i per tant mantindrem l’ensenyament telemàtic de l’Escola de música (tot l’ensenyament no-reglat).

Pel que fa el Conservatori (grau professional) prorroguem les mesures de reducció de presencialitat fent online les següents assignatures optatives:

-Educació de l’oïda

-Música i Cinema

-Música i noves tecnologies

-Història de la música 

-Introducció a la música moderna

La setmana vinent començàvem la setmana verda (del 3 al 12 de febrer) al nostre centre però hem decidit fer una modificació important. Tots els programes de l’escola de música mantindran l’activitat docent i no tindran cap afectació en la càrrega lectiva durant aquest període. Som conscients que els alumnes de l’escola de música son els que més han patit les mesures restrictives i per tant hem reorganitzat la setmana verda del conservatori sense que això afecti a les classes dels altres programes. Us demanem que tingueu flexibilitat si algun professor hagués d’assistir a un tribunal i canviar puntualment alguna classe.

Els alumnes de grau professional sí que faran setmana verda i us notificarem en breu els horaris dels tribunals.

Demà al matí farem un cribratge de PCR del professorat per garantir que no hi ha treballadors positius asimptomàtics al nostre centre. És una mesura més per garantir la seguretat a l’escola i conservatori.

Gràcies per la comprensió.