Master class del pianista Josep Mª Colom


Des de l’any 2011 rebem la visita d’aquest prestigiós pianista a l’Escola de Música i Conservatori de Música Mestre Montserrat a Vilanova i la Geltrú. És un plaer per a tots nosaltres compartir els moments musicals que ens ofereix aquest músic que no només és un gran intèrpret sino que a més és un pou de coneixements pianístics i sensibilitat que no deixa de sorprendre’ns any rere any. El curs d’interpretació pianística està dirigit a estudiants de grau professional (últims anys), grau superior i postgraduats.

El curs serà el 6 i 7 de Maig al nostre centre, matí i tarda. Inscripcions a les oficines del centre o per correu electrònic.

Els alumnes actius tindran dret a una masterclass amb el mestre J. M. Colom i rebran, així com els alumnes que realitzin com oients, un diploma acreditatiu de participació impartit per l’Escola i Conservatori Municipal Mestre Montserrat. El primer dia del curs hi haurà un petit concert inaugural en el què Josep Colom i Maria Lluïsa Moran tocaran a les 20:30, la Sonata de Mozart per a dos pianos en Re Major. Al final del curs es farà un concert de clausura en el què alguns alumnes interpretaran alguna de les obres presentades, sel·lecció de la qual correrà a càrrec del Mestre Colom.

Aquest curs d’està consolidant gràcies a la col·laboració de tot el departament de piano al que mostro el meu agraïment així com al centre, direcció i a l’ajuntament que ens cedeix el seu emplaçament.

Mª Lluisa Moran, coordinadora del curs

 

 

Horaris aproximats*
Divendres 6 de Maig 15-17:30 curs; 17:30 descans; 18:00-20:00 curs.
Dissabte 7 de Maig 11:00-14:00 curs; 16:00-18:00 curs; 18:30 concert de clausura.
*Els horaris poden patir petites modificacions en funció del nombre d’inscrits. Les places s’atorgaran en funció de l’ordre d’inscripció.

Alumnes oients: 5 €

Alumnes actius: classe de 30 minuts 30€ (alumnes del centre ECMM) i 35€ (alumnes de fora del centre ECMM). Classe d’una hora 60€ (alumnes del centre ECMM) i 70€ (alumnes de fora del centre ECMM).

Inscripcions a les oficines del centre o per correu electrònic.

 

[gview file=”http://www.ecmmvilanova.cat/wp-content/uploads/2016/04/diptic-Colom-1.pdf”]