L’ECMM recomana: Tots dansen


TOTS DANSEN

Projecte pedagògic amb el Mercat de les Flors

22/05/2019 20:00 h comprar entrades
23/05/2019 20:00 h comprar entrades
24/05/2019 20:00 h comprar entrades

Preus: 3,00 €

Lloc: Teatre Principal

 

Projecte pedagògic on apropem la dansa als joves de Secundària.

TOTS DANSEN és un projecte que va néixer al Mercat de les Flors de Barcelona i al que de seguida ens hi vàrem afegir els principals teatres de Catalunya. El projecte s’adreça a centres d’ensenyament secundari per apropar el llenguatge corporal i introduir la dansa contemporània als joves.

El projecte s’articula mitjançant la  formació al professorat d’educació secundària, enguany, a càrrec de la coreògrafa CONSTANZA BRNIC i la ballarina-formadora ANGIE MAS. D’altra banda, el procés de creació coreogràfica que es comparteix entre alumnes i professors, amb la supervisió artística de la coreògrafa i de la formadora, donarà com a resultat final un espectacle de dansa contemporània a l’escenari del Principal.

Professors d’educació física i d’arts escèniques, conjuntament amb més de 220 alumnes de 1er de Batxillerat de l’IES Manuel de Cabanyes, de l’INS Baix a Mar i de 1er de Batxillerat artístic de l’IES Dolors Mallafré estan gairebé mig any treballant en aquest projecte on el més rellevant no és el resultat final de l’espectacle sinó tot el seu procés de creació.

22/5 IES Manuel de Cabanyes

 

23/5 IES Manuel de Cabanyes

 

24/5 INS Baix a mar i INS Dolors Mallafré


FITXA ARTÍSTICA

Coreografia i direcció artística: Constanza Brnic
Ballarina-formadora: Angie Mas
Producció: Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú
Organització i coordinació: Mercat de les Flors, consorci Transversal-Xarxa d’activitats culturals, Kursaal de Manresa, Ajuntament de Figueres, Teatre Auditori de Granollers, Teatre-Auditori de Sant Cugat, Teatre Monumental de Mataró, Teatre Principal d’Olot, Teatre de Tortosa i Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú.

Espectacle fora d’abonaments i exclós de descomptes.

Durada: 1 h

Més informació:
http://WWW.mercatflors.cat/es/activitat/tot-dansa-amb-lobc