L’ECMM recomana: Parlem de música


Els Parlem de música… són unes sessions divulgatives a través de diferents experts que, amb l’ajuda de mitjans audiovisuals, ens apropen o aprofundeixen, segons el cas, al món de la música. Diem al món de la música, perquè s’intenta donar una visió d’aquest art des de moltes vessants i molts punts de vista diferents.
Aquest programa es dur a terme gràcies al conveni de col•laboració entre  l’Associació Musical Eduard Toldrà i l’Auditori Eduard Toldrà.

Organitza: Associació Musical Eduard Toldrà
22  de març a les 21h 
L’EMPERADOR DE BEETHOVEN amb Saleem Abboud Ashkar 
Amb David Puertas
David Puertas ens parlarà del concert que es podrà escoltar el divendres 23 de març de 2018 a les 20:30h a l’Auditori de Barcelona a càrrec de l’OBC, sota la direcció de Kazushi Ono. Saleem Ashkar seurà al piano per interpretar el concert conegut com “L’Emperador”, de Beethoven.
Completen el repertori “Printemps” de Debussy i la Simfonia núm. 1 de Schumann, coneguda com “La Primavera”
L’Associació Musical Eduard Toldrà, gestiona un servei de Bus i entrades per anar a aquests concerts.
Per a més informació:
secretaria@camerataeduardtoldra.cat
19 d’abril a les 21h
EL  VOCABULARI  BÀSIC  DE  LA  MÚSICA
Amb Miquel Bernadó
Requiem, en re menor, de W. A. Mozart; Violin Concerto, in D major, by J. Brahms; Symphony No 5, in Cis moll, von G. Mahler
Quin significat té re menor, D major, Cis moll ?
Cal conèixer alguns conceptes bàsics del llenguatge musical per a un millor gaudi de l’escolta?
Parlem-ho !
17 de maig a les 21h
LA QUARTA DE MAHLER
Amb David Puertas
David Puertas ens parlarà del concert que es podrá escoltar el dissabte 19 de maig de 2018 a les 19h, a l’Auditori de Barcelona, a càrrec de l’OBC + Ensemble Intercontemporain sota la direcció de Kazushi Ono.
La primera simfonia de Mahler que es va interpretar a Barcelona (dirigia Pau Casals, el 1924) i la primera de la història que inclou una única veu solista al costat de l’orquestra. En aquest cas, la soprano Michaela Kaune.
L’Associació Musical Eduard Toldrà, gestiona un servei de Bus i entrades per anar a aquests concerts.
Per a més informació:
secretaria@camerataeduardtoldra.cat
7 de juny a les 21h
EL CONCERT PER A PIANO DE ROBERT GERHARD
Amb Edmon Colomer
Edmon Colomer ens parlarà del concert per a piano de Gerhard que interpretarà la Camerata Eduard Toldrà i que ell mateix dirigirà el diumenge 10 de juny a l’Auditori Eduard Toldrà.
Donar a conèixer els nostres compositors a través de la interpretació en directe és una de les obligacions que tenim. Poder-los conèixer a partir de les explicacions del propi director que aborda l’obra és un luxe.