L’ECMM recomana: Manu Guix


Aquest divendres a les 21h tenim a l’Auditori Eduard Toldrà a Manu Guix.

Manu Guix torna amb més força que mai després de més de 4 anys de silenci discogràfic amb Després de tot, un recull de 13 cançons vitals i optimistes, que es mouen entre el pop i el soul d’autor. Amb aquest nou disc, Manu Guix es consolida com un dels grans intèrprets i compositors del nostre país. Un repertori de matisos i sonoritats que es tradueixen en una de les produccions musicals més ambicioses que s’han fet aquest any en el panorama català. Elegància en estat pur, energia i altes dosis del millor talent musical que hi ha a Catalunya, sense dubte és el que defineix a Manu Guix.

Els alumnes de l’ECMM teniu les entrades a 5€. Aquestes entrades es podran adquirir a les taquilles de l’Auditori 1h abans abans de l’inici del concert, sempre que hi hagi disponibilitat d’aforament a la sala.

Activitat paral·lela: Vols conèxier en Manu Guix?

Meet & greed o trobada amb l’artista prèvia al seu concert a l’Auditori Eduard Toldrà on el podreu conèixer i xerrar al voltant del seu darrer treball discogràfic, la seva carrera artística en el món dels musicals o les seves aparicions mediàtiques a la ràdio i televisió. Places limitades (reserva la teva plaça a info@auditoritoldra.cat). Gratuït.