L’ECMM recomana: Judit Neddermann i Flok


Aquest cap de setmana a l’Auditori Eduard Toldrà hi ha dos bons concerts. Recordeu que els alumnes de l’ECMM teniu les entrades a 5€!

Divendres 7, a les 21:00h.: JUDIT NEDDERMANN

El nou disc de Judit Neddermann és un segon pas ferm en la seva proposta més íntima i personal. Produït pel guitarrista Pau Figueres i acompanyada de la seva banda habitual i de magnífiques col•laboracions, ens trobem davant de deu cançons on novament s’obre a cantar i compartir les seves vivències sincerament i sense reserves. Un disc sense portada, un disc que qui l’agafa l’ha d’omplir amb les imatges que hi ha dins, totes fotografiades per la Judit en algun moment d’aquest últim any i mig. Pels que necessitin etiquetes: el disc és més pop que “Tot el que he vist”, però hi seguim trobant la mescla musical que defineix l’univers plural de la cantant (folk, jazz, world). Un disc on regna el català però també hi trobem castellà, portuguès i euskera. Nou temes originals i una única versió que són un petit viatge per l’amor, el desamor, la família, la toxicitat, els comiats i la importància del present, de l’ara i aquí.

 

Dissabte 8, a les 18:00h.: FLOK (concert familiar)

Un mariner, un cowboy, una trapezista, un melòman i una hippy no es veuen des de fa molts anys… Quan es retroben, decideixen celebrar un concert. A partir de les seves músiques (tradicionals i modernes alhora), ens faran viatjar a través dels temps. I viurem amb ells les seves experiències, les seves passions, els seus somnis,… les seves cançons.