L’ECMM recomana: Jorge Jiménez i Sílvia Márquez


“La música de Bach té el poder de despullar els intèrprets. La seva inesgotable riquesa fa que el més extraordinari intèrpret sembli moltes vegades un principiant, ja que és difícil estar sempre a l’alçada de la seva música”. Aquest apunt escrit per Pablo Vayón al Diario de Sevilla explica molt bé la batalla que representa afrontar la interpretació de la música del Mestre Bach i sobretot de les seves sonates per a violí i clave obligat, les obres preferides pel seu fill Carl Phillip Emmanuel, juntament amb les passions. Aquests dos vilanovins, intèprets internacionals i experts en el repertori històric, us deixaran amb la boca oberta. Us ho podem assegurar. I la música de Bach, com sempre, també.

Us recodem que els alumnes de l’ECMM teniu les entrades a 5€ presentant el carnet del centre a les taquilles. Diumenge 21 de maig a les 19:00h a l’Auditori Eduard Toldrà.

I el dia següent, dilluns 22, masterclass de Jorge Jiménez al voltant de la interpretació del violí barroc. Oberta a tothom, violinista o no :).