L’ECMM recomana: Copa Lotus i Pares


L’Auditori Eduard Toldrà ens convida a assistir al concert d’aquest dissabte a les 21h dels “Copa Lotus” i “Pares”. Els alumnes de l’escola teniu l’entrada a 5€ amb la presentació del carnet del centre o la matrícula.

La banda vilanovina “Copa Lotus” presenta el seu últim àlbum “Batxillerat nocturn”. Aquest disc,  enregistrat pel productor Paco Loco a cavall entre el Penedès i el Puerto de Santa María (Cadis), segons el grup, suposa un canvi sonor i estilístic en la seva carrera. Copa Lotus es presenten més elèctrics que mai sense renunciar a les arrels americanes però abraçant-se de ple al rock alternatiu. Un concert acurat on la banda, acompanyada de  músics complementaris i col•laboracions especials, es vestirà de llarg per oferir un espectacle únic i irrepetible aprofitant que juguen a casa.

En el mateix concert també hi actuen els “Pares”. El projecte inicial del vilanoví David Espinola va transitar de forma natural cap a un projecte de grup, al qual s’hi van incorporar d’altres coneguts de l’òrbita del músic, antics companys de viatge i habituals de l’escena a casa nostre com Danny R. del Moral (Suite Momo) al baix, Jordi Contreras (The Bongo Experience) als teclats i Lluis Vidal i Marc Grau Jr (Los Rotos), Bateria i Guitarra respectivament. Pares es defineixen com una formació lliure d’etiquetatge, una banda d’influències folk i rock, de tradició psicodèlica, a vegades intimista i a vegades atacant amb voracitat riffs i juganeres harmonies vocals. I ens presenten el seu últim disc “De sota els pins”.