L’ECMM recomana: Clara Peya a l’Auditori Eduard Toldrà


Aquesta setmana la programació estable d’arts escèniques i música s’ubica a l’Auditori Eduard Toldrà. Divendres 30 d’octubre a les 21 h, l’Auditori oferirà el concert de Clara Peya, que presenta el seu darrer disc, “Mímulus”, acompanyada de les veus de Ferran Savall i Judith Neddermann. És un concert en promoció pels estudiants de l’ECMM.

Clara Peya, que des dels 3 anys toca el piano, és una jove pianista i compositora graduada en piano clàssic a l’ESMUC i estudis superiors de jazz i modern al Taller de músics. Fa sis anys va començar la seva carrera com a solista, i com a gran fan de les veus, ha aconseguit que una bona colla de vocalistes cantin les seves cançons: Sílvia Pérez Cruz, Elena Gadel o Alessio Arema ho han fet fins ara, i en aquest darrer disc ho fan Ferran Savall i Judith Neddermann.

Si no voleu deixar passar l’oportunitat d’escoltar la seva música, divendres a les 21 h a l’Auditori, podeu comprar les entrades anticipades a través de www.auditoritoldra.cat al preu de 14 euros, o el mateix dia de la representació des d’una hora abans a les taquilles de l’Auditori. Us recordem que els alumnes de l’ECMM tenen entrades en la promoció habitual: 1 entrada a 5€ a adquirir a les taquilles de l’Auditori 30 minuts abans de l’inici de la funció, sense reserva prèvia i sempre que hi hagi disponibilitat d’aforament a la sala.