L’ECMM recomana: Clams


“Les ganes i l’art que aconsegueixen aquests lluitadors en cada tema no tinc cap dubte que neix de la seva energia única….” Albert Espinosa

Clams va sorgir de l’èxit que va tenir el projecte Música per a la Inclusió (www.facebook.com/musicaperlainclusio). El projecte té la finalitat de contribuir a canviar la mirada envers les persones amb diversitat funcional, visibilitzant les seves capacitats i fent de pont cap a la inclusió social del col•lectiu.
Clams va autoeditar el seu primer disc a mitjans de l’any 2014 juntament amb el seu videoclip “A sobre d’un cel”. L’any 2015 van presentar el seu segon treball “Aigua i Pedra” enregistrat i mesclat a Cal Pau Recordings i masteritzat per Charly Chicago. Actualment ens presenten el seu tercer cd “CICLORAMA” amb la discogràfica La Produktiva Records i distribució per part de Discmedi, on transmeten la maduresa artística i musical assolida durant tots anys com a banda.
Aquest concert s’inclou en el programa d’activitats de la Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú que ha dedicat l’any 2017 a promoure la inclusivitat i vetllar per fer de les biblioteques espais inclusius i accessibles a tothom.
Data: 01/12/2017 20:00 h

comprar entrades

Preus: 6,00 € anticipada, 8,00 € a taquilla

Lloc: Auditori Eduard Toldrà

FITXA ARTÍSTICA:
Turu: veu
Jordi Ribas: veu  i guitarra
Víctor Gorriti: guitarra
Juan Carlos Luque: teclats i programació
David Martínez: bateria i percussions
Josep Maria Arroyo: baix
Laura de José, Eli Sancho, Sergi Martínez, Judith Campos, Sara Gómez, Albert Jerez, Aina Eslava, Bea García, Oriol Grabalosa, Alicia Lantarón, Carla Rabasa, David Ubiñana, Helena Castells , Maria Giurgila: Veus
Georgina Canadell: Directora de la Coral, Directora Artística

Durada: 45′

Més informació:
http://www.clams.cat/
http://www.facebook.com/musicaperlainclusio