L’ECMM recomana: Cantem!


CANTEM! RODA EL MÓN I TORNA AL BORN

Projecte pedagògic musical

26/04/2019 20:00 h
03/05/2019 20:00 h
10/05/2019 20:00 h

comprar entrades

 

Preus: 3,00 €

Lloc: Auditori Eduard Toldrà

La música i el cant com a eina de participació, treball en equip i cohesió social.
 Una de les línies d’actuació de l’Auditori Eduard Toldrà, més enllà de la programació de concert, és l’impuls de la línia pedagògica entorn el foment de la música. És en aquest sentit que l’Auditori ha cercat la complicitat de l’Escola Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat per dur a terme el Cantem!, un projecte pedagògic que vol fomentar tot un seguit de valors així com els coneixements musicals entre l’alumnat de Secundària.
Amb el projecte Cantem! volem fomentar la música entre els alumnes no només com a element cultural sinó com una eina de participació, treball en equip i de cohesió social. I aconseguir que els alumnes tinguin una experiència personal a través de la música en viu, a més a més de rebre una formació musical complementària al currículum escolar habitual.
En aquesta segona edició participaran els alumnes de 1r d’ESO de l’INS Baix a mar, de l’Escola CIM, del Col·legi Providències i de l’IES Manuel de Cabanyes, sota la direcció d’Isabel Pla i amb l’acompanyament musical de professors de l’Escola conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat..
26/4 IES Baix a mar
3/5 Escola El Cim i Col.legi Divina Providència
10/5 IES Manuel de Cabanyes
 FITXA ARTÍSTICA:
– Alumnes de 1r d’ESO de l’Institut Baix a mar, de l’Escola El Cim,
Col·leg Divina Providència i IES Manuel de Cabanyes.
– Direcció artística: Isabel Pla
– Producció: Auditori Eduard Toldrà
– Músics: professors de l’ECMM
Espectacle fora d’abonaments i exclós de descomptes.

Durada: 50′