L’ECMM en els Tres tombs 2022


S’acosta la festa dels Tres Tombs i el nostre centre hi participa en vàries activitats:

– El dissabte 15, a les 11:30h, des del c/Pallars 13, s’iniciarà el TRASLLAT DE LA BANDERA. Amb l’equip portant de la Bandera de l’any 2020 acompanyats de la Banda de Música Mestre Montserrat. Recorregut: c/Urgell, Rambla Pep Ventura, Plaça. Moixiganga, Olesa de Bonesvalls, Pastera, Joaquim Mir, Josep Anton Marques, Bomba, Plaça de les Neus i Rambla Principal fins al Teatre Principal.

– El dissabte 15 a les 17:30h, a la Plaça de la Vila DANSADA d’HIVERN a càrrec del grup de Dansa de Vilanova i la Geltrú amb l’acompanyament musical de la Cobla de l’ECMM Mestre Montserrat. Serà una col.laboració amb la Cobla Maricel i l’objectiu és que a la llarga es pugui constituir una cobla complerta amb alumnes de l’escola. Per a aconseguir això el conservatori i la cobla Maricel posen en marxa un projecte que inclou l’assignatura de cobla i altres activitats pedagògiques com tallers d’instrument.

– El diumenge 16, a les 19:00h, a l’Auditori Eduard Toldrà CONCERT DE FESTA MAJOR D’HIVERN a càrrec de la Banda de Música Mestre Montserrat. Us adjuntem tota la programació.