Concert inaugural del curs 2017-18


CANVI! EL CONCERT ES REALITZARÀ EL 10 D’OCTUBRE!

El proper dimarts 10 d’octubre a les 18:45h a la sala gran de l’Auditori Eduard Toldrà celebrarem el Concert Inaugural del Curs 2017-2018.

El programa del concert constarà d’una primera part on actuarà l’Ester Juanmartí, alumna de flauta de bec que ha finalitzat el Grau professional i que realitza el seu recital final de grau, i d’una segona part on es farà la presentació del centre d’interès per aquest curs 2017-18 i on participarà la Banda de l’ECMM interpretant obres vinculades al centre d’interès.

L’ entrada és gratuïta i l’aforament limitat. És per aquesta raó que serà necessari adquirir l’entrada corresponent per poder accedir al concert. La recollida de les entrades es podrà realitzar a secretaria (matins de dimarts a divendres de 10h a 12h i tardes de dilluns a dijous de 16h a 19h).

La durada del concert serà d’1 hora i 15 minuts, aproximadament. Tots els alumnes que estiguin a l’ECMM fent classe en aquesta franja horària assistiran al concert acompanyats dels seus professors. Les classes a les quals afecti no es recuperaran. Per qualsevol dubte us podeu adreçar al vostre professor.

Programa Ma Concert inici curs 3_10_17