Comunicat: Tornem a obrir


Benvolgudes famílies,

Com us vam explicar la setmana passada, avui 1 de juny tornarem a obrir el nostre centre. Podeu descarregar-vos i llegir el pla d’obertura al següent enllaç.

Les línies generals ja us vam avançar són les següents:

– L’acció educativa presencial –respectant sempre el caràcter voluntari- es farà per als alumnes de 4t d’elemental i 6è de grau professional que facin proves d’accés al professional o el superior, respectivament.

– Es podrà fer una atenció personalitzada presencial al centre amb el tutor/a amb cita prèvia, tot i que es prioritzaran les tutories “virtuals” per evitar risc de contagi.

– Per poder accedir al centre els alumnes hauran de presentar la declaració responsable i el tutor haurà d’haver registrat prèviament les classes dels seus alumnes per poder fer un control i seguiment de les entrades i sortides del centre. El tutor es posarà en contacte amb els alumnes que podran fer l’acompanyament educatiu presencial i els explicarà els horaris i com funcionarà.

– Per accedir al centre s’haurà de portar mascareta i desinfectar les mans en el punt de l’entrada.

– La resta d’alumnes continuaran amb el seguiment telemàtic.

El retorn que ens vam imaginar que tindríem a mitjans de març, quan vam tancar l’escola i el conservatori, no té res a veure amb el que ens trobarem a partir de dilluns. Una part essencial del que fem té a veure amb la comunicació, els sentiments, l’expressió, les emocions, el compartir amb els companys, volar junts, inspirar,… i amb les mesures que haurem de complir de distanciament, mascaretes, pantalles protectores…tot serà molt més complicat. Tot i això, creiem que és important fer aquest esforç per acompanyar als alumnes que acaben cicle i han de fer unes proves d’accés en les properes setmanes.

Ens tornem a veure aviat.