ATENCIÓ! nova resolució de la Generalitat respecte a la crisi del COVID-19


Lamentem haver d’informar-vos que la Resolució publicada avui al Diari Oficial de la Generalitat SLT/2700/2020, de 29 d’octubre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, són diferents de les que ens van explicar ahir. Finalment han decidit que els ensenyaments de règim especial no reglats (tots els programes de l’Escola de Música: Sensibilització, Grau Elemental, Nivell Mitjà i Música Activa) han de suspendre l’activitat presencial i els ensenyaments reglats (Conservatori) poden continuar amb l’activitat lectiva presencial adoptant noves mesures.

No hi estem d’acord, ja que els protocols que estàvem duent a terme estaven funcionant molt bé i la resolució no ha tingut en compte les particularitats de classes com les individuals (on el risc era molt baix amb les mesures preses) però hem d’acatar les instruccions. És per això que a partir d’avui passem a fer les classes de l’escola de música de forma telemàtica durant 15 dies.

En el nostre centre aquest canvi ens suposa un greu problema, ja que tenim l’escola de música i el conservatori amb les mateixes instal·lacions i el mateix professorat, i haurem de fer canvis d’organització per poder-nos adaptar al nou escenari (escola de música tancada i online i el conservatori oberta i presencial amb reajustos)

Durant els propers dies rebreu un mail amb el compte de Gsuite per poder utilitzar el Google Classroom per fer les classes.

En el cas de l’escola de música us fem un breu resum de com farem les classes i més endavant us ho concretarem més detalladament:

1.       Les classes de llenguatge es faran mitjançant el Google Classroom. Almenys una de les dues classes serà en directe per videoconferència (Meet).

2.       Les classes d’instrument individual es faran mitjançant videoconferència (Meet)

3.       Les col.lectives d’instrument, cant coral i conjunts instrumentals faran les activitats alternatives que determini el professorat a través del Google Classroom.

Durant la setmana vinent us explicarem els canvis del Grau Professional (Conservatori). Esperem rebre la vostra comprensió amb aquestes noves mesures que hem d’implementar.

Atentament