Taller de musicoteràpia. Bloc 1


Benvolgudes famílies.

Hem començat un nou curs amb molt canvis per adaptar-nos a les mesures de seguretat de la COVID-19, per això hem creat un protocol d’entrada i un pla d’organització.

La nostra voluntat és continuar amb els tallers que vam iniciar el curs passat de Musicoteràpia amb el Xavi Martínez. Hem hagut d’adaptar els preus a la reducció de ràtios per les mesures de seguretat i alhora el Xavi ha fet un esforç ajustant el preu de la sessió perquè l’activitat no generi pèrdues. Si aconseguim una subvenció per fer els tallers de musicoteràpia o podem pujar les ràtios ajustaríem el preu de nou.

Els horaris d’aquest primer bloc del curs seran els següents:

  • Dimecres de 17:30 a 18:15 h. Grup de 6 a 12 anys (mínim 3, màxim 6). 8 sessions. 96 €
  • Dimecres de 18:30 a 19:00 h. Grup de 6 a 12 anys (mínim 2, màxim 3). 8 sessions. 96 €

Les sessions s’iniciaran el dimecres 28 d’octubre. Els alumnes que van fer els tallers el curs passat teniu prioritat respecte als nous alumnes, i podeu fer la matrícula durant el dia de demà dimecres, 21 d’octubre. Per la gent de nova incorporació iniciarem la matriculació a partir de dijous 22 d’octubre.

El curs cal abonar-ho en efectiu, i porteu l’import exacte, si us plau. Us recordem els horaris de secretaria

  • Matins, de dimarts a dijous, de 10:00 a 12:00 h.
  • Tardes, de dilluns a dijous, de 16:00 a 20:00 h.

Restem a l’espera per qualsevol aclariment.

Recitals de graduació – 1 i 2 d’octubre


Benvinguts als recitals de graduació dels nostres alumnes que han finalitzat els estudis de Grau Professional. És un moment molt especial, on tots aquests alumnes comencen una nova relació amb la música fora del centre, i ens omple d’alegria i de satisfacció.

Assistiu als recitals de l’1 i el 2 d’octubre a les 19:30 a la Sala Gran de l’Auditori Eduard Toldrà. Us adjuntem el cartell.

 

Nous professors de gralla i sac de gemecs


Enguany comencem el curs amb dues noves incorporacions dins del Departament de Música Tradicional del centre: Francesc Sans @sansdegenecs com a professor de sac de gemecs i Dani Carbonell @insta_quilo com a professor de gralla. Això ens permet oferir la possiblitat de cursar el Grau Professional d’aquests instruments a més a més del de flabiol i tamborino, tenora i tible ja presents al nostre centre.

Normativa d’accés al centre 2020-2021


Us adjuntem la normativa d’accés al centre durant aquest curs 2020-2021.

NORMATIVA D’ACCÉS AL CENTRE – CURS 2020-21

 

NORMES D’ACCÉS AL CENTRE

  • Només es pot accedir al centre en cas de no tenir símptomes compatibles amb el Covid-19 i/o haver estat en contacte amb un positiu els últims 14 dies.
  • Dins del centre és obligatori dur la mascareta. Només es podrà treure quan el professor corresponent ho autoritzi.
  • A l’entrar al centre és obligatori rentar-se les mans amb solució hidroalcohòlica.
  • Cal mantenir sempre la distància de seguretat d’1’5 metres.
  • Circular dins del centre sempre per la dreta.
  • L’alumnat podrà entrar al centre acompanyat d’un membre de la unitat familiar, que no podrà romandre dins del centre.

 

 

Pla d’organització del curs 2020-2021


Us presentem el pla d’organització del curs 2020-2021, un informe molt important donada la situació actual de pandèmia mundial per la COVID-19.

PLA D’ORGANITZACIÓ DEL CURS 2020-2021

Durant els últims dies han sortit notícies parlant sobre les extraescolars i ens heu preguntat com ens afectaria. L’ECMM és un centre educatiu autoritzat per la Generalitat i estem complint totes les mesures que ens indica el Departament de Salut i d’Educació, ja que tot i fer-se fora de l’horari escolar no som una activitat extraescolar, sinó un centre autoritzat que expedeix titulacions oficials.

Hem preparat el centre per complir amb les mesures d’higiene, distància social, ventilació i tots els aspectes que ens ha anat indicant les autoritats educatives i sanitàries. Al pla d’organització trobareu a continuació també el protocol que hem preparat en cas de que ens trobem amb un nou confinament.

Si teniu qualsevol pregunta no dubteu en fer-la, crearem una pàgina web on respondrem les preguntes que ens aneu adreçant i us enviarem l’enllaç.

Esperem que tingueu un bon inici de curs.

Obrim portes!


Obrim portes! Després de moltes i moltes setmanes tornem a obrir de bat a bat les portes del nostre centre per començar a treballar pel nou curs. En breu us informarem de les novetats i esperem poder comptar amb la vostra complicitat i confiança un any més.