L’ECMM recomana: Singularis Quintet


Aquest diumenge a les 19h, concert del Singularis Quintet, amb dos quintets de Mozart i Beethoven. Recordeu que els estudiants del centre teniu les entrades a 5€ prèvia presentació del carnet de l’escola o de la matrícula del curs.

SINGULARIS QUINTET

Violí, MARIA TIÓ

Violí, MARINA SALA

Viola, CARLA RICA

Viola, PATRÍCIA TORRES

Violoncel, GUILLEM VELLVÉ


SINOPSI:

El quintet de corda té tradicionalment dues formacions. La primera és la integrada per dos violins, dues violes i un violoncel. És la que utilitzen entre d’altres Mozart o Brahms. La segona està integrada per dos violins, una viola i dos violoncels. És la que utilitza, també entre d’altres, L. Boccherini. Probablement en els casos de Mozart i Boccherini va influir en aquesta opció el fet que ells mateixos toquessin, respectivament, la viola i el violoncel.

El programa que ens interpretarà el Singularis Quintet, conjunt creat en el si de la càtedra de música de cambra de l’ESMUC del prestigiós Quartet Casals, inclou un quintet prototípic de Mozart, on el treball de les seves veus intermitges és absolutament brillant, i un quintet molt particular de Beethoven, adaptació del mateix compositor d’un dels seus trios per violí, violoncel i piano.

L. van Beethoven: Quintet en do menor op. 104

W. A. Mozart: Quintet en sol menor nº 4 K. 516