L’ECMM recomana: la Camerata Toldrà i la Suite Capriol


Aquest diumenge 12 de juny a les 19:00h, la Camerata Eduard Toldrà dirigida per Guerassim Voronkov interpretarà el programa
“Suite Capriol o les Danses antigues del Barroc anglès”. Us recordem que l’alumnat del centre, durant aquesta temporada, pot gaudir d’una entrada gratuïta per als concerts de la Camerata Eduard Toldrà, l’orquestra resident de l’Auditori Eduard Toldrà. Per adquirir l’entrada gratuïta, l’alumnat haurà de passar per les taquilles de l’Auditori, des d’1h abans del concert, i ensenyar el carnet d’alumne o el full de matrícula d’aquest curs. Aquesta promoció no reserva cap entrada, és vàlida sempre que quedin entrades disponibles.

Guerassim Voronkov ens proposa tancar la temporada de la Camerata Eduard Toldrà amb una obra poc coneguda, d’un compositor poc conegut anglès, que enllaça la música antiga i el barroc amb el segle XX. La faceta d’investigador de la música antiga anglesa va portar al compositor Peter Warlock (1894-1930) a reelaborar una col·lecció de danses de Thoinot Arbeau (1519-1595) i adaptar-les per a orquestra de corda amb un resultat excel·lent propi del barroc anglès. La “Suite Capriol” ens transportarà a l’Anglaterra del XVII a través de les danses antigues i de la mà d’un compositor de principis del XX.