Homenatge a Pete Seeger


Aquest any es commemora el 100 aniversari del naixement i el 5è aniversari del traspàs de Pete Seeger i moltes ciutats importants catalanes han fet homenatges a aquest músic i activista cultural nordamericà que està considerat el pioner de la música folk.

El departament de música moderna de l’ECMM, conjuntament amb el FIMPT (Festival Internacional de Música Popular Tradicional de Vilanova i la Geltrú), ha organitzat una jornada d’homenatge a aquest músic que ha inspirat altres artistes com Xesco Boix i Raimon (a casa nostra) o a Bruce Springsteen i altres músics de la seva generació als EUA i a tot el món.

Veureu que al passadís de la primera planta de la nostra escola hi ha una exposició fotogràfica sobre Pete Seeger amb lemes i missatges de les seves cançons, que avui dia encara estàn més vigents que mai.

Aquest proper dissabte 18 de maig farem una jornada cultural sobre la figura d’aquest músic a la nostra escola. Hi sou totes i tots convidats. Us passem l’arxiu adjunt amb el programa de les activitats, en les quals hi participaràn combos de l’ECMM interpretant diverses cançons compostes per Seeger així com una conferència a càrrec de Ramon Nadal (especialista en la trajectòria artística de Seeger) i altres ponents com Ton Dalmau i Bernat Manzano, així com una actuació musical a càrrec del Cor de la Turuta, una projecció del documental “The power of song”, etc…

Volem agrair la col.laboració del FIMPT i també de l’ECMM. L’entrada és lliure, tant al matí com per la tarda.

Us hi convidem a tots/es!

Jordi Paulí i Safont

PeteSeeger