Dia de la música 2016


El Dia Internacional de la Música o Festa de la Música és una celebració internacional. Aprofitant el bon temps, la finalització del curs escolar i l’inici de l’estiu, fem que la música soni al carrer, que surti de les aules i sales de concerts i tothom la gaudeixi.

L’ECMM participa de la festa amb diversos conjunts estables que ompliran de música tot el centre de la vila:

  • ESCENARI 1 – Rambla principal (cruïlla Francesc Macià): a partir de les 18:00 podreu escoltar diversos ensembles de saxos i clarinets
  • ESCENARI 2 – Rambla principal (davant Escola Tereses): a les 18:00 podreu escoltar els diversos grups de flautes travesseres.
  • ESCENARI 3 – Plaça de les Cols: a les 18:15 podreu escoltar la nostra Orquestra infantil.
  • ESCENARI 4 – Castell de la Geltrú: a partir de les 18:00 podreu assistir a “Joc de flautes”, una trobada de diversos conjunts de flautes de bec de Catalunya: Conjunt de flautes de bec del Conservatori de Badalona, Consort Pere Serra (Orquestra de flautes de bec de Catalunya) i el Consort de flautes de bec de Vilanova i la Geltrú. A les 19:45, actua el conjunt de guitarres Guitarrísssimo.
  • ESCENARI 5 – Plaça de les Neus: a partir de les 19:00 participen els diversos combos i la Vilanova Latin Band del centre.
  • CERCAVILES: el recorregut serà Pça de les Neus, carrer St. Gregori, Pça de les Cols, carrer Caputxins, Pça de la Vila, carrer St. Sebastià, Pça dels Carros. A partir de les 18:00 amb la Marxin i de les 19:00h amb el conjunt d’instruments tradicionals.