Final del Premi Noves Creacions Musicals


Aquest dissabte 6 de maig a les 18 h a l’Auditori Eduard Toldrà es durà a terme la final oberta del Premi Noves Creacions Musicals. Els grups de cada categoria que han estat seleccionats per a la final oferiran una actuació de 10 o 12 minuts perquè el jurat valori a partir de l’actuació en directe quina proposta és la guanyadora. Des de l’escola estem molt contents ja que són varis els exalumnes que participant en aquesta gran final!
El llistat de finalistes del Premi és el següent:
  • En categoria A, de millor solista o conjunt de música clàssica o històrica, s’ha seleccionat Àngel Agulló Hernández, amb el grup Neus Llorens i Àngel Agulló; Àngel Jesús López, guitarra; David Gutiérrez Aguilar amb el grup Theatrio; Pau Montané Pascual, percussió i electrònica; Gerard Morató Vinyes, piano; Marina Pelfort Camprubí, amb el grup Mireia i Marina duo; i Guillem Serra Llorens, amb el grup Ensemble Triart.
  • Pel que fa a la categoria B, de millor solista o conjunt de música moderna o jazz, s’ha seleccionat Patricia Ros Zaragozà, amb el grup Ukevandals; i Carles Vallès Martí, amb el grup Obmud (participant a la darrera edició del concurs Oh happy day de TV3).

Hi esteu tots convidats!